Omgeving

Afstanden

Ofschoon Villa Tintagel op wandelafstand van een tiental winkels en het strand gelegen is en ofschoon bussen en taxi's in Spanje punctueel en zeer goedkoop zijn, is het wel zo comfortabel om bij deze villa een eigen auto te huren. Wij kunnen u daarover goede informatie verschaffen en u eventueel bij de huur van een auto helpen. Wij werken al jaren met eenzelfde organisatie en blijven enthousiast over hun stiptheid, prijzen en kwaliteit.


Enkele afstands- en rijtijdgegevens (we kunnen dat zo nauwkeurig zeggen omdat in en rond Estepona files een onbekend fenomeen zijn, ook in het hoogseizoen).

Naar het dichtstbijzijnde strand met een luxe zwembad, meer dan twintig verschillende luxe winkeltjes en 7 verschillende restaurants: 2,4 kilometer (ong. 2 minuten rijden).

Naar de winkels: een Aldi vindt u op 2 kilometer van de villa: een kwartier lopen of een kleine twee minuten rijden; een grote Carrefour (voor alle dagelijkse en denkbare boodschappen met in het hele jaar ruime openingstijden - in de zomer zelfs zeven dagen per week van 10 tot 10 uur): 5 kilometer (ong. 8 minuten rijden).

Naar de jachthaven met al zijn barretjes en restaurants: 8,5 kilometer (ong. 12 minuten rijden).

Naar Marbella: 22 kilometer (ong. 20 minuten rijden).

Naar Malaga: 80 kilometer (ong. 50 minuten rijden over de 'peaje').

Kaart


Grotere kaart weergeven